Wat geef ik mijn moeder voor Moederdag?

Wat geef ik mijn moeder voor Moederdag?

Op zondag 13 mei is het ook dit jaar weer raak. Moeders aller wereld worden geëerd met hun eigen feestdag. Maar wat kan ik nu voor écht leuk cadeau schenken?
Ik merk het meestal pas als ik overvallen word door een reclame of een folder van een drogisterij waarin met felgekleurde en zoetsappige teksten aandacht wordt besteed aan Moederdag. Dit jaar valt deze familieverplichting op zondag 13 mei en zelfs de meest onattente kinderen voelen zich tóch vaak verplicht met een klein geschenkje bij moeder thuis te verschijnen. Maar waar kan je nu mee aankomen na jaren met geknutselde cadeautjes, ontspannende doucheproducten en lieve decoratiespullen?

Het gaat om het idee

Het klinkt vaak als een cliché, maar uiteindelijk gaat het met ieder cadeau om het idee áchter het geschenk. Niets is zo leuk als iets te krijgen waarvan het zo duidelijk is dat de schenker jou écht goed kent en goed over je cadeau heeft nagedacht. Dan maakt grootte, luxe en de besteedde kosten helemaal niets meer uit. Dus hou dat in het achterhoofd als je voor je moeder gaat shoppen. Waar heeft ze het pas nog over gehad? Waar houdt ze van, maar zou ze nooit voor zichzelf kopen omdat ze het te duur/ te overdreven/ te luxe vindt? Dat zijn de perfecte presenten bij uitstek.

Reizen als cadeau

De Reisblog zou De Reisblog niet zijn als we natuurlijk niet met een reis-gerelateerde geschenkidee zouden komen. Want het is wel een héél leuk cadeau. Misschien wel aan de prijzige kant als je een hele week weg naar zon cadeau wilt doen, maar je kan ook kiezen voor een variatie op het reisgevoel die wat fijner is voor de portemonnee.

  • Een dagje er op uit in eigen land naar een leuke stad met een lekker middagje borrelen of eten is al snel een heel bijzonder geschenk, vooral omdat je er zelf samen met je moeder van kan genieten. Kies een stad die je moeder leuk vindt en waar ze al een tijd niet is geweest. Houdt je moeder niet van steden? Een nabijgelegen dorp ontdekken kan net zo leuk zijn!
  • Een dagje of middagje ontspannen en relaxen in een saunalandschap is een cadeau waar je iedere moeder blij mee kan maken. Even heerlijk weg uit het drukke leven jezelf laten verwennen. Ga samen met je moeder of geef haar een cadeaubon om zelf te gaan. En wil je haar echt verwennen, kies dan voor een massagearrangement. Nederland beschikt over een ruime collectie aan fijne sauna’s en saunacomplexen: er is er altijd wel eentje in de buurt te vinden!

Leave a Reply

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.