Over ons

 

 

 

 

Concept

De reisblog is een persoonlijke, oprechte en handgemaakte reiswebsite. Wij schrijven niet stiekem voor een bedrijf of maken in het geheim reclame voor een vliegtuigmaatschappij. Wij zijn echte mensen die over onze echte reiservaringen en tips schrijven. De reisblog vindt het belangrijk dat er in de grote online wirwar ook nog authenticiteit en echtheid bestaat. Vooral op het vlak van reiswebsites, want reizen en op vakantie gaan is toch eigenlijk iets heerlijks.

Meedoen

Je kan de reisblog via Facebook ‘leuk vinden’ en ons suggesties op opmerkingen op deze Facebook pagina achterlaten. Ook zijn we te vinden en volgen op Twitter, waar je de meest actuele reisblogs en reisnieuwtjes kan vinden. Als je zelf een leuk reisverslag, verhaal, column of nieuwtje hebt, kan je dat graag bij ons achterlaten of opsturen. Het achterlaten van reacties op onze blogs wordt ook ten alle tijden gemotiveerd en gestimuleerd. Het is altijd leuk te lezen of iemand een blog boeiend of informatief vindt.

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen die wij op de website gebruiken zijn ofwel afkomstig van license-free afbeeldingen die wij via Flickr of stock.xchng hebben verkregen - of het zijn onze eigen foto’s. Indien we foto’s via flickr onder de creative commons license verkrijgen wordt er altijd gelinkt naar de bron van de afbeelding. Dit zijn dus geen foto’s die je zomaar mag overnemen, want ook aan het gebruik van de license-free afbeeldingen zitten voorwaarden verbonden. Kijk dus even zelf de regelementen na op de bronwebsites. In het geval van twijfel kan je ons altijd een mailtje sturen naar info(at)de-reisblog.nl en krijg je binnen enkele uren een reactie terug.

Teksten

Alle teksten op de-reisblog.nl zijn door ons geschreven en mogen niet zomaar overgenomen of nagemaakt worden. Voor alle manieren van gebruik of dedicatie van onze teksten, afbeeldingen of andersoortige content moet eerst met ons overlegd worden. Er mag niets gestolen worden van onze website, stuur daarom eerst een e-mail als je interesse hebt aan een stuk van onze inhoud te gebruiken. Sowieso dient er altijd door middel van een link naar de bron (de reisblog) verwezen worden.

Privacy

Eventueel maakt onze website gebruik van Google Analytics en daarmee van cookies. Die slaan bepaalde informatie van je internetbrowser op, zodat wij bij kunnen houden hoe (on)populair de website is.

Links en Cooperatie

We krijgen vaak e-mails van mensen die een link of tekst op de-reisblog.nl willen plaatsen. Of mensen die door middel van reacties proberen links te plaatsen voor hun website. De reacties die direct of indirect naar een op winst gerichte website verwijzen, worden niet geplaatst. We verwijderen deze links. Wil je graag je reisproduct bekendheid doen laten vergaren via de-reisblog.nl, dan kan dit. Maar wij maken ook kosten, dus daar moet dan netjes voor betaald worden. Zulke teksten of links zullen altijd duidelijk als reclame of advertorial worden gecategoriseerd, zodat het duidelijk is voor de lezer dat het om gesponsorde zaken gaat.

Natuurlijk plaatsen wij niet zomaar alles, ook al wordt er voor betaald. De reisblog behoudt het recht tot afkeuren van onpassende of onrelevante zaken.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.